|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_LANGELAND

Praktisk information

PRAKTISK information

Information er den lokale udgave af HF & VUC FYNs A-Z. Det kan derfor være en god idé at læse i A-Z også.

Administration

E-mail: langeland@vucfyn.dk  

Telefontider
Mandag til torsdag kl. 08.00 - 15.00 og fredag kl. 08.00 - 13.00

Åbningstider
Mandag-torsdag kl. 8.00 - 15.00 
Fredag kl. 08.00 - 13.00

Bøger

Du låner alle bøger af skolen. Lærerne udleverer dem i forbindelse med undervisningen, men du skal forbi administrationen for at få dem registreret. Når du er færdig med bogen, skal du aflevere den ved administrationen igen. Afleverer aldrig en bog uden at oplyse kursistnummer eller personnummer, for så bliver afleveringen ikke registreret.

Fotokopiering

Det er ikke muligt at tage fotokopier på skolen. Vi henviser til Langeland Bibliotek.

Førstehjælp

Førstehjælpskasse findes i garderoben ved lærerværelset.

Glemte sager

Glemte sager kan afleveres og afhentes ved administrationen. En gang i kvartalet vil glemte sager blive afleveret til en genbrugsforretning, hvis de er af værdi, og ellers vil de blive smidt ud. HF & VUC FYN påtager sig intet ansvar for glemte sager.

Information

Lærere og administration kommunikerer med dig via skolens IT-platforme LudusWeb og VUCFYN.net. Du er forpligtet til jævnligt at tjekke din private mail samt E-boks, da vigtige beskeder vil blive sendt via disse kanaler. Hold os derfor altid opdateret mht. mailadresse og telefonnummer.

Kantine

Der sælges ikke mad på skolen, men du er naturligvis velkommen til at tage din egen madpakke med. Der er gratis morgenmad hver undervisningsdag.

Parkering

Parkering kan ske lige foran skolen på Havnepladsen 5.

Studiekort

Ønsker du at få et studiekort udstedt, skal du henvende dig til administrationen i Svendborg på svendborg@vucfyn.dk. Med et gyldigt studiekort i hånden kan du opnå rabat på visse ydelser og tilbud.

SU-vejleder

Har du brug for hjælp til at søge SU, så kontakt studievejledningen. Er der problemer med din SU, kan du kontakte SU-vejleder Marlene Stentoft på mav@vucfyn.dk eller 62656600.

Sygdom

Når du er syg, skal du gå i LudusWeb og skrive en note om at du er fraværende til timerne. Hvis du er syg i længere tid (mere end en uge), bedes du give administrationen besked om det. Du er også velkommen til tale med en vejleder omkring længerevarende sygdom.