|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_ØKONOMI

Deltagerbetaling

Deltagerbetaling

FVU - Forberedende Voksenundervisning er gratis

OBU - Ordblindeundervisning er gratis

IKV - Individuel Kompetence Vurdering er gratis

2-årig hf og hf søfart - På en 2-årig hf og hf søfart er undervisning og materialer gratis. Dog skal du selv anskaffe ordbøger og lommeregner. Ekskursioner er en del af undervisningen og der vil være en vis egenbetaling forbundet hermed.

Du får information om den øvrige undervisning ved at klikke i menuen i venstre side.

Priserne gælder også for fjernundervisningskursister. Selvstuderende betaler almindelig deltagerbetaling uanset uddannelsesmæssig baggrund.

Du kan betale din deltagerbetaling med Dankort/VISA, når du betaler på skolen.
Du kan også betale via MobilePay. Spørg efter nummeret på din lokale afdeling.

DELTAGERBETALING RETUR

Du kan få deltagerbetalingen retur, hvis du melder fra senest 14 dage før kursusstart. Hvis du kontakter os senere, kan du få pengene tilbage, hvis du kan dokumentere, at du er optaget på en anden uddannelse eller har fået arbejde.

Tilskud til deltagerbetaling

Se mere her

Fuld deltagerbetaling

For personer med en videregående uddannelse opkræves fuld deltagerbetaling. Dette gælder også for efterlønnere og pensionister. Klik her for at udregne prisen på et fag

Klik her for at kontrollere om din uddannelse er videregående. Når du klikker på linket kommer du til en side, hvor alle uddannelser med uddannelseskoder oplistes. De koder, der begynder med 40, 50, 60, 65 og 70, er, at betragte som videregående uddannelser. Da koderne under 40 og 50  ikke i alle tilfælde er retvisende, bedes du henvende dig til en VUC-vejleder, hvis du er i tvivl om din uddannelses status som videregående.

Forhøjet deltagerbetaling

Hvis du er alderspensionist eller på efterløn og ikke har en videregående uddannelse, skal du betale forhøjet deltagerbetaling. Denne udgør 750 kr. der skal lægges til kursusprisen. Det gælder dog ikke, hvis du har mere end 8 timers lønarbejde om ugen ved siden af din efterløn/pension.