|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_ODENSE

Skolens profil

velkommen til Odense city campus

VUC tilbyder uddannelse til unge og voksne med meget forskellige baggrunde og mange forskellige uddannelsesmål. Her er stor rummelighed og plads til forskellighed.
Det er vi stolte af.

Vores mål er at hjælpe dig til en fremtid med mere uddannelse, bedre job og højere livskvalitet. Vi arbejder målrettet på at være et godt og inspirerende sted at lære og være, og vi glæder os til at præsentere dig for undervisning af høj kvalitet i et voksenpædagogisk miljø med en atmosfære af glæde og stolthed over det, vi laver.

Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i nøgleordene engagement, humor, respekt og ansvarlighed.

Det betyder først og fremmest, at det skal være sjovt at gå i skole eller på arbejde hos os. Men det betyder også, at det forventes, at man tager sine opgaver alvorligt – om man er kursist, lærer, kontorassistent, pedel eller hvilken som helst anden person, der har sin dagligdag på skolen. Det er nemlig en forudsætning for, at det bliver sjovt for os alle.

Hvis vi alle engagerer os i det, vi er her for, tager ansvar ved at gøre vores bedste og viser respekt for hinanden, giver vi også hinanden de bedste betingelser for at få et udbytte af at være her – og for at have det sjovt imens.

Vær med til at skabe optimale betingelser for, at skolen er et trygt, rart, inspirerende og sjovt sted at være!

Vi glæder os til at se dig på VUC :-)

Med venlig hilsen

Gunna Funder
Forstander