|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_FAABORG

Kursistcoach

KURSIST-COACH I FAABORG

Hvad er en kursist-coach?

Kursist-coachen er et af HF & VUC FYNs tilbud om støtte til kursister. Du står måske pludselig over for en række udfordringer, faglige som personlige, og her kan det være rart at have en coach at gå til. I samråd med coachen kan du måske skabe det nødvendige overblik over din situation, og du kan komme godt videre med dine studier. Kursist-coachen har tavshedspligt, og alle aftaler og beslutninger træffes i enighed med dig. HF & VUC FYNs mål er: At alle der ønsker at gennemføre et studie, får mulighed for det.0

Et liv med studier

Kursist-coachen kan tilbyde dig støtte af mange forskellige årsager, for det kan være en stor udfordring at få skolegang og hverdag til at hænge sammen. Mange forskellige forhold kan påvirke dit overskud til at være studerede, for eksempel problemer med økonomi, bolig, familie, kæreste, humørsvingninger, rusmidler, myndigheder osv. Det kan i perioder være svært at overskue det hele, men nogen gange skal der ikke så meget til for at få tingene til at falde på plads, så henvend dig trygt – ingen problemer er for små eller for store, og jo før du kommer i gang med at løse dem, jo bedre.

Hjælp til selvhjælp

Hos coachen kan du få hjælp til at skabe overblik. Hvis ikke coachen selv kan hjælpe dig med den udfordring du står overfor, kan du herfra hjælpes videre til andre, der kan tage hånd om din situation. Så: Uanset hvad du søger hjælp, rådgivning eller sparring til, så henvend dig. Få i første omgang en uforpligtende snak med coachen, så tager vi den sammen derfra. Du behøver ikke at bestille tid på forhånd, jeg har min arbejdsplads i Mediateket, hvor du som oftest kan finde mig, og ellers er du altid velkommen til at tage fat i mig på gangene, spørge efter mig på lærerværelset og til at sende mig en mail eller sms. Se kontaktinfo længere nede.

Det kan være svært at bede om hjælp, så du skal vide, at du hverken behøver oplyse dit navn eller dit personnummer. Du kan trygt henvende dig anonymt, og det vi taler om får ingen del i. Din coach har tavshedspligt.

Kontakt

Sabina Stoltz-Andersen
Direkte telefon: 6265 6638
Mobil: 5151 3526
Mail: ssa@vucfyn.dk

Mandag-torsdag: Kl. 8.30-13.30