|  log ind  |  faq  |  a-z  |

LEFT_INFO

Fokus på FVU/OBU

Fokus på kommunikation

Op mod 100.000 fynboer har udfordringer med at læse, stave og skrive. Måske har du medarbejdere på din virksomhed, som kender til vanskeligheder med fx at skulle læse manualer, udfylde sedler eller skrive beskeder.

Vanskelighederne øger risikoen for fejl og misforståelser, mindsker den gode kommunikation i virksomheden og kan i værste fald få negativ indflydelse på virksomhedens bundlinje.

Men der er god og gratis hjælp at hente.

Svendborg Erhverv sætter sammen med VUC ERHVERV fokus på læsning og kommunikation i virksomhederne, og tilbyder i den forbindelse et uforpligtende besøg på virksomheder i Svendborg Kommune. Her er der mulighed for at få oplysninger om mulighederne for at hjælpe ordblinde medarbejdere og/eller medarbejdere med læse-skrive- og staveudfordringer.
Hjælpen består i undervisning og oplæring i brugen af elektroniske hjælpemidler til læsning, stavning og skrivning. Resultatet er glade medarbejdere, der er rustet til nye udfordringer i en travl hverdag.

Besøget er gratis ligesom undervisningen, og der er mulighed for at søge refusion for evt. undervisning.

Kampagnen starter den 4. april, og du kan blive ringet op af VUC ERHVERV.

Vil du allerede nu bestille et besøg, så kontakt virksomhedskonsulent Rikke Dunne på telefon 29 67 00 25 eller rkd@vucfyn.dk